ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Την Ερεικούσα προβάλλει το γερμανικό περιοδικό «Geo Saison»




Αποτέλεσμα εικόνας για Την Ερεικούσα προβάλλει το γερμανικό περιοδικό «Geo Saison»


«ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ: Ένα νησί, κανένας προγραμματισμός και άπειρος χρόνος», έτσι τιτλοφορείται το δεκασέλιδο αφιέρωμα του γερμανικού περιοδικού «GEO SAISON» για το βορειότερο νησί των Επτανήσων.
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας  κα Petra Sadowsky ανέδειξε σε ένα δεκασέλιδο αφιέρωμα την πενθήμερη παραμονή της στο ήσυχο νησί  Ερείκουσα, την γνωριμία της με τους λιγοστούς κατοίκους, αλλά κυρίως την επαφή της με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον του νησιού.
Η καθημερινή τετράωρη πεζοπορία της ήταν αρκετή για να περιδιαβεί περιμετρικά όλο το νησί, να ανακαλύπτει κάθε ημέρα ιδιαίτερα σημεία φυσικού κάλλους, να ακούει τους ήχους της φύσης και να αγναντεύει το γαλάζιο του Ιονίου.
Η Ερεικούσα αναμφίβολα κέρδισε τη δημοσιογράφο η οποία έκλεισε το κείμενο με τα λόγια ενός κατοίκου του νησιού, « Η Ερεικούσα είναι ένας τόπος που προσφέρει τα πάντα».
Το άρθρο ολοκληρώνεται με βασικές πληροφορίες για το νησί και εκτός από τα 70.000 αντίτυπα του περιοδικού, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του «GEO SAISON», με πάνω από 3 εκατ. επισκέψεις.