ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ταράζει τα νερά της κρουαζιέρας





Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ταράζει τα νερά της κρουαζιέρας



Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον μπαίνει στην κρουαζιέρα με την Virgin Voyages -πρώην Virgin Cruises. Μία εταιρεία με σύγχρονα πλοία και ανέσεις.
Η Virgin Voyages αποκαλύπτει τα δωμάτια του κρουαζιερόπλοιου Scarlet Lady, το οποίο πρόκειται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι την άνοιξη του 2020.

Σουίτες και σαν στο…σκάφος σου


Συγκεκριμένα, η Virgin Voyages αποκαλύπτει τις RockStar σουίτες της.
Οι σουίτες έχουν μια εντελώς νέα αισθητική σε σχέση με την παραδοσιακή κρουαζιέρα.

Αντί να δίνουν στους ταξιδιώτες την αίσθηση μιας κρουαζιέρας, η RockStar σουίτα φιλοδοξεί να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο δικό τους ναυλωμένο σκάφος.
Κάθε μία από τις σουίτες έρχεται με αυτό που η Virgin Voyages αποκαλεί “σχεδιασμό ρετρό και φουτουριστικό” και περιλαμβάνει μια “καταπραϋντική” χρωματική παλέτα με βαθύ μπλε που δένει με το χρώμα του ωκεανού έξω από τα παράθυρα.

Η επιτομή της πολυτέλειας


Οι σουίτες έρχονται επίσης με τις δικές τους VIP παροχές, όπως προσωπικός βοηθός “Rockstar Coordinator”, ιδιωτική μεταφορά στο σκάφος, προσωπική ομάδα βεστιάριου, δωρεάν υπηρεσία ακόμη και αποκλειστική έγκαιρη πρόσβαση σε ψυχαγωγία και εστιατόρια. Όμως, ίσως το καλύτερο μέρος της κράτησης του δωματίου είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση στο Rooftop του Ρίτσαρντ- ένα κλαμπ μόνο μέλη και για τους επισκέπτες στις RockStar σουίτες.

Το Scarlet Lady που είναι ένα σκάφος μόνο για ενήλικες, θα διαθέτει μόλις 78 RockStar σουίτες.
Κάθε σουίτα διαθέτει μια βεράντα με θέα στη θάλασσα, κουρτίνες συσκότισης και πολλές πολυτελείς εκπλήξεις.

Αν τώρα θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο, υπάρχει και η Massive σουίτα. Είναι πιο μεγαλύτερη από τις RockStar σουίτες, έχει εκτεταμένη θαλάσσια βεράντα με εξωτερικό τζακούζι. Διαθέτει επίσης ένα ιδιωτικό υπαίθριο ντους, αιώρες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα.