ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

LOT Airlines: Πτήσεις μεταξύ Λονδίνου και Πολωνίας




Αποτέλεσμα εικόνας για LOT Airlines: Πτήσεις μεταξύ Λονδίνου και Πολωνίας


H πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT Airlines με την έναρξη του νέου έτους (7 Ιανουαρίου) θα προσφέρει από το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου δύο ημερήσιες πτήσεις στην Βαρσοβία με ένα αεροσκάφος τύπου Embraer 190 χωρητικότητας 106 επιβατών.
Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε πως η νέα πτήση θα επιτρέπει στους επιχειρηματίες ταξιδιώτες από τη Βαρσοβία και άλλες πόλεις όπως το Βίλνιους, το Κίεβο, το Λβιβ, τη Ρίγα, το Βουκουρέστι, τη Λάρνακα και την Τμπίλλη να ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο Λονδίνο εντός μιας εργάσιμης ημέρας, ενώ οι ταξιδιώτες αναψυχής μπορούν να κάνουν λενα διάλειμμα και να ταξιδέψουν σε προορισμούς της Ανατολής όπως η Σιγκαπούρη, το Τόκιο, η Σεούλ και το Πεκίνο.
“Η άφιξη του LOT είναι ένα τεράστιο κέρδος για το London City Airport και τους επιβάτες του, προσφέροντας μια πύλη για το εμπόριο και τον τουρισμό στην Κεντρική Ευρώπη και τις περαιτέρω συνδέσεις με την Ασία και αποδεικνύοντας τη δέσμευση του αεροδρομίου να προσελκύσει νέες διαδρομές, τόνισε ο Richard Hill, διευθύνων σύμβουλος του London City Airport.
Δείχνει επίσης ότι παρά το Brexit, το Λονδίνο παραμένει ανοικτό για επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι συνδέσεις μεταξύ της Πολωνίας θα συνεχίσουν να είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία κάθε χώρας.”
Το γεγονός ότι η LOT επέλεξε στρατηγικά το πιο κεντρικό αεροδρόμιο του Λονδίνου για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πόλη και το oτι επενδύει σε συμβατά αεροσκάφη δείχνει την εμπιστοσύνη στην ταχύτητα και τηιε ευκολίες που προσφέρει το αεροδρόμιο με μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης “.