ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η British Airways συνδέει και την Κεφαλονιά με το London Heathrow





Αποτέλεσμα εικόνας για Η British Airways συνδέει και την Κεφαλονιά με το London Heathrow

Η από τριετίας συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία British Airways εξελίσσεται σταθερά αποδοτική  σε επίπεδο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνέπειας εκ μέρους  των δύο πλευρών.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώθηκε από την εταιρεία, η σύνδεση της Κεφαλονιάς με το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, από τον ερχόμενο Μάιο (2018).

Το γεγονός αυτό, ήταν στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο περίπτερο της Π.Ι.Ν. στην έκθεση World Travel Market, μεταξύ του εμπορικού διευθυντή της εταιρείας Mark Pallister και του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, όπου εκεί συμφωνήθηκε επίσης η δρομολόγηση δύο πτήσεων την εβδομάδα από Heathrow προς Ζάκυνθο για το 2017, όπως και έγινε.




Εξάλλου τον Ιανουάριο του 2015 στην Ουτρέχτη, σε παρόμοια συνάντηση μεταξύ των ίδιων προσώπων, συμφωνήθηκε άλλη μια επί πλέον πτήση της εταιρείας την εβδομάδα από το Heathrow προς Κέρκυρα για το 2016, όπως και αυτό πραγματοποιήθηκε.

Το αεροδρόμιο Heathrow είναι ο μεγαλύτερος αεροπορικός κόμβος της Ευρώπης (ακολουθεί το Frankfurt International) και παρέχεται η δυνατότητα στον ταξιδιώτη να έλθει στα Ιόνια νησιά, αλλάζοντας μόνο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο αυτό, προερχόμενος από οποιαδήποτε Ήπειρο (Αυστραλία, Αμερική, Ασία και Αφρική).

Επίσης, η British Airways φημίζεται για το υψηλό επίπεδο ανέσεων προς τον επιβάτη και για κάθε πτήση της έχει διαθέσιμες 24 θέσεις VIP. Δηλαδή, έτσι όχι μόνο ανοίγονται αεροπορικά δίκτυα για περισσότερες εθνικότητες, αλλά επί πλέον επέρχεται και αναβάθμιση στην εξυπηρέτηση του επιβάτη, κάτι που έχει να προσθέσει στην συνολική του ταξιδιωτική εμπειρία, προς όφελος του προορισμού.

Από την πλευρά της η Π.Ι.Ν, είναι σταθερά συνεπής στον τρόπο προβολής των Ιονίων Νήσων με σύγχρονα και αποτελεσματικά μέσα, ώστε η τουριστική ζήτηση είναι σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που δημιουργεί εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες και κατάλληλο κλίμα στο να “επενδύσουν ” τόσον οι Tour Operators, όσον και οι αεροπορικές εταιρείες στα Ιονια νησιά.