ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Το Facebook πρόδωσε Βρετανίδα τουρίστρια που ζητούσε αποζημίωση για δήθεν τροφική δηλητηρίαση...

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Facebook πρόδωσε Βρετανίδα τουρίστρια που ζητούσε αποζημίωση για δήθεν τροφική δηλητηρίαση...


Τα βρετανικά δικαστήρια φαίνεται ότι συστρατεύονται στην προσπάθεια των τουριστικών οργανισμών να βάλουν τέλος στη βιομηχανία των ψευδών απαιτήσεων αποζημίωσης από Βρετανούς τουρίστες για δήθεν ασθένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. 

Έτσι, για δεύτερη φορά ο Thomas Cook δικαιώθηκε σε δίκη με τουρίστρια, που ισχυρίστηκε ότι υπέστη τροφική δηλητηρίαση κατά τη διαμονή της στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Sol Y Mar στο Σαρμ ελ Σέικ, τον Σεπτέμβριο του 2015. Η τουρίστρια δήλωσε ότι η τροφική δηλητηρίαση προήλθε από κοτόπουλο, που έφαγε στο ξενοδοχείο, ισχυριζόμενη ότι είχε  «ναυτία και διάρροια» και «φρικτό πόνο στο στομάχι».








Οι φωτογραφίες της όμως στο Facebook την ίδια εποχή άλλα έδειχναν: έπινε αλκοολούχα ποτά στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ πραγματοποίησε και εκδρομή με πολυτελές γιοτ... 
Η τουρίστρια καταδικάστηκε να καταβάλει 2,812 λίρες εντός 21 ημερών, ενώ αρνήθηκε να ασκήσει έφεση. 

Εκπρόσωπος του Thomas Cook εξέφρασε την ικανοποίηση του ομίλου για τη δεύτερη δικαίωση, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις αυτές προστατεύουν την πλειονότητα των ειλικρινών τουριστών, ενώ δείχνει ότι πλέον τα δικαστήρια είναι όλο και περισσότερο ενήμερα για το επίπεδο απάτης στις περιπτώσεις διεκδίκησης αποζημιώσεων για ψευδή τροφική δηλητηρίαση.