ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Περισσότερες πτήσεις και νέοι προορισμοί για το 2016


Περισσότερες πτήσεις σε σχέση με πέρυσι και νέους προορισμούς περιλαμβάνει ο γενικός προγραμματισμός πτήσεων για το 2016 του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».
Ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης σημείωσε πως η Καλαμάτα θα συνδεθεί με 25 πόλεις της Ευρώπης, περιλαμβανομένου του Τελ Αβίβ στη Μέση Ανατολή, ενώ υπάρχουν οι εξής νέοι προορισμοί:
• Νάντη στη Γαλλία, Λιόν στη Γαλλία, Κοπεγχάγη στη Δανία, Μπίλουντ στη Δανία και Ρώμη στην Ιταλία (τακτική γραμμή), όλοι από την Aegean, η οποία έχει κάνει το αεροδρόμιο Καλαμάτας μία από τις βάσεις της. Επίσης, η Aegean αναλαμβάνει τη σύνδεση με το Μιλάνο της Ιταλίας με τακτική γραμμή, καθώς έπαυσε να εξυπηρετεί αυτή τη σύνδεση η Ryanair
• Άλμπορκ στη Δανία, από την Danish Air Transport.
Εάν το πρόγραμμα αερομεταφορών 2016 μέσω του αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» εκτελεσθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό, αναμένεται αύξηση των αφίξεων επιβατών κατά 25%.