ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa: Ένα καινούριο «στολίδι» προστίθεται στα Maris Hotels


Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία αλλά και τη σημαντική συνεισφορά των ξενοδοχείων Creta Maris Beach Resort & Candia Maris Resort & Spa στην Κρήτη, τα Maris Hotels ετοιμάζονται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην μαγευτική Σαντορίνη με το θέρετρο Santo Maris Oia Luxury Suites &Spa. Μια ξενοδοχειακή εγκατάσταση που οικοδομήθηκε εξολοκλήρου με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και τα περιβαλλοντικά πρότυπα, στοχεύοντας στην προσφορά άριστων ανθρωποκεντρικών υπηρεσιών σε έναν από τους πλέον ειδυλλιακούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στην Οία της Σαντορίνης, ένα πολυτελές συγκρότημα που αποτελείται από 44 σουίτες και βίλλες, εντυπωσιάζει με τη θέση του αλλά και την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του.  Η τοποθεσία του θεωρείται ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 350 μ. από το κέντρο της πόλης της Οίας, 11 χμ. από τα Φηρά, την πρωτεύουσα της Θήρας και 17 χμ. από τον διεθνή κρατικό αερολιμένα Σαντορίνης και από το νέο λιμάνι της Σαντορίνης Αθηνιός. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 4 εξωτερικών πισίνων ή του δικού τους ιδιωτικού, εξωτερικού τζακούζι, ενώ αυτοί που θα επιλέξουν τη διαμονή τους σε μία από τις βίλλες θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στη δική τους ιδιωτική, εξωτερική πισίνα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει υψηλής ποιότητας γεύματα στο θεματικό εστιατόριο «¶λιος Ήλιος», αλλά και απολαυστικά ποτά στο εξωτερικό pool bar.

Με το νησί της Σαντορίνης να είναι παγκοσμίως γνωστό στους κύκλους των νεόνυμφων, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα αποτελεί έναν από τους πλέον δελεαστικούς προορισμούς, καθώς ο χώρος του ξενοδοχείου φιλοξενεί ένα δίκλιτο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή (ημέρα που ξεκίνησε η κατασκευή του ξενοδοχείου) και της Παναγίας Σουμελά, το οποίο είναι ιδανικό για τη ξεχωριστή ημέρα κάθε ζευγαριού. Ταυτόχρονα, το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών ομορφιάς και χαλάρωσης, τα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν στο κέντρο Σπα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του. 

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa μαζί με την 24ωρη εξυπηρέτηση θα έχουν ως μοναδικό στόχο και απόλυτη δέσμευση για την παροχή άριστων, προσωποκεντρικών υπηρεσιών φιλοξενίας.  
Τα Maris Hotels έχει αποδείξει έμπρακτα με την πάροδο των χρόνων τη σημαντική συνεισφορά του στο περιβάλλον, στον άνθρωπο αλλά και στην κοινωνία της Κρήτης. Για τον λόγο αυτό δεσμεύεται στην μεταλαμπάδευση των αξιών αυτών και την εγκαθίδρυσή τους στον πυρήνα της φιλοσοφίας τουSanto Maris Oia Luxury Suites & Spa!
Σχετικά με τον Όμιλο επιχειρήσεων Μεταξά και τα Maris Hotels:
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε την λειτουργία του. Ο Όμιλος επενδύει στο χώρο της φιλοξενίας και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα και κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στον τομέα των ακινήτων.

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site: