ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

H Etihad Airways Συνεργάζεται με την Google για να Παρέχει στους επιβάτες Ευκολότερη Αναζήτηση Πτήσεων


Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με την Google που θα διευκολύνει τους επιβάτες στην αναζήτηση πτήσεων, δρομολογίων και ναύλων της εταιρείας.
Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Search Flight, οι ταξιδιώτες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Ιρλανδία θα είναι σε θέση να διερευνήσουν και να συγκρίνουν πτήσεις προς και από οποιοδήποτε από τους 103 προορισμούς της Etihad Airways. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά τις τιμές των εισιτηρίων για περισσότερες από 1.400 εβδομαδιαίες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας.

Ο κ. Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη σημαντική και αναπτυσσόμενη συνεργασία με την Google, η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους επισκέπτες εύκολη και πλήρη πρόσβαση σε πληροφορίες για τις πτήσεις μας μέσω της προτιμώμενης μηχανής αναζήτησής τους».

«Η Etihad Airways, ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής καινοτομίας και συνεχίζει να εφαρμόζει τεχνολογία αιχμής για να ενισχύσει την εμπειρία κρατήσεων στους επισκέπτες της».

Ο κ. Nicola Simionato, Γενικός Διευθυντής της Google Travel στην Ευρώπη, δήλωσε: «Η Etihad Airways έχει εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε μια κορυφαία και δημοφιλή αεροπορική εταιρεία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενταχθούμε στην οικογένεια της Google Search Flight. Οι επιβάτες σε όλο τον κόσμο θα είναι πλέον σε θέση να βρουν εύκολα και γρήγορα καθώς και να συγκρίνουν τις καλύτερες πτήσεις της Etihad Airways με το διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση εργαλείο αναζήτησης της Google, Flight Search».

Η εφαρμογή Flight Search ενεργοποιείται είτε κάνοντας κλικ στη λέξη «Πτήσεις» που βρίσκεται στη γραμμή πλοήγησης στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, πηγαίνοντας κατευθείαν στο www.google.com / πτήσεις, είτε εισάγοντας τους όρους αναζήτησης πτήσεων στο Google και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην υποστηριζόμενη μονάδα που εμφανίζεται.

Μόλις οι χρήστες βρίσκονται στο εργαλείο Google Search Flight, είναι σε θέση γρήγορα και εύκολα να διερευνήσουν διάφορες διαδρομές πτήσεων, να χρησιμοποιήσουν τον διαδραστικό χάρτη για να εξερευνήσουν τους πιθανούς προορισμούς και να δουν ζωντανά τις τιμές των εισιτηρίων.
Όταν οι χρήστες έχουν επιλέξει τις πτήσεις που θέλουν, μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί «Κράτηση» για να προχωρήσουν στην ιστοσελίδα της Etihad Airways και να αγοράσουν τα εισιτήριά τους, χωρίς να χρειαστεί ξανά να συμπληρώσουν τις επιλογές της πτήσης τους.
Η εφαρμογή Flight Search μπορεί να είναι προσβάσιμη από tablets, smartphones και desktop υπολογιστών.