ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Νέο Πρόγραμμα επιβράβευσης 'Together' από την Olympic Air


Το “Travelair Club”, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air συνεχίζει να προσφέρει ολοένα και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που απευθύνεται σε φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και οικογένειες, το “Together”.
Το πρόγραμμα Τogether δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνεται άμεσα το 100% των μιλίων επιβράβευσης των μελών της οικογένειάς σας ή της παρέας σας σε ένα κοινό λογαριασμό και να απολαμβάνετε ταυτόχρονα υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή. Από τη στιγμή της δημιουργίας του λογαριασμού, τα μίλια επιβράβευσης που κερδίζει κάθε μέλος από τα ταξίδια του με την Olympic Air, αλλά και από υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργατών του Travelair Club, μεταφέρονται απευθείας στον Together λογαριασμό, ενώ παράλληλα τα μίλια αναβάθμισης που συγκεντρώνει κάθε μέλος του Together από πτήσεις της Olympic Air, παραμένουν στον προσωπικό του λογαριασμό, προκειμένου να καταμετρώνται για την αναβάθμιση της κάρτας του σε Silver ή Gold επίπεδο.