ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

H Amadeus λανσάρει εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές και νέο User Interface για το online εργαλείο κρατήσεων εταιρικών ταξιδιών


Η Amadeus, παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το νέο της User Interface (UI), μαζί με μια εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές. Το online εργαλείο κρατήσεων εταιρικών ταξιδιών, το Amadeus e-Travel Management (AeTM), το οποίο χρησιμοποιείται από περισσότερους από 6.000 οργανισμούς σε 59 αγορές, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα κόστη και να ανακτήσουν τον συνολικό έλεγχο της διαδικασίας των εταιρικών ταξιδιών από κάθε άποψη.

Η κ. Olive Kavanagh, Travel Category Manager, στον τομέα Στρατηγικής και Τεχνολογίας της εταιρείας Microsoft σχολίασε σχετικά: “Καλωσορίζουμε το νέο user interface του AeTM, το οποίο παρέχει μία αναβαθμισμένη εμπειρία στο χρήστη, περισσότερο εναρμονισμένη με οικεία  καταναλωτικά ταξιδιωτικά site. Μετά από μία επιτυχημένη πιλοτική φάση που ολοκληρώθηκε στην Ιρλανδία, τώρα βρισκόμαστε σε διαδικασία μετάβασης μίας σειράς άλλων αγορών στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η ενσωμάτωση της λύσης ήταν ομαλή, απαιτώντας ελάχιστη επικοινωνία προς τα στελέχη μας και λαμβάνοντας μόνο θετικά σχόλια. Χαίρομαι που το AeTM εξελίσσεται και σύντομα ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε νέες αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες.”

Η λύση AeTM έχει επανασχεδιαστεί καθολικά ως προς τη ροή εργασιών, απλοποιώντας τη διαδικασία κρατήσεων, καθιστώντας τη ευκολότερη και ταχύτερη κατά την αναζήτηση, επισκόπηση και έγκριση. Αυτές οι αλλαγές σε συνδυασμό με τη νέα αισθητική και αίσθηση της λύσης, επιτρέπουν στους ταξιδιώτες και στους διοργανωτές ταξιδιών να υλοποιούν απρόσκοπτα την διαδικασία κρατήσεων, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο. Η νέα εμπειρία, η οποία πλησιάζει κατά πολύ στη ροή που οι ταξιδιώτες έχουν συνηθίσει στις ιστοσελίδες ταξιδιών αναψυχής, επιτρέπει την καλύτερη αποδοχή του προγράμματος εταιρικών ταξιδιών, ενώ μειώνει παράλληλα την ανάγκη δύσκολων διαδικασιών διαχείρισης και εντολών, μειώνοντας έτσι περαιτέρω τα επιχειρηματικά κόστη.

Μαζί με την παρουσίαση του νέου UI, η Amadeus παρουσίασε και την εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές, τοAmadeus e-Travel Management Mobile, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση beta testing στη Σκανδιναβία και θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες τους επόμενους μήνες. Το νέο εργαλείο επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πραγματοποιούν νέες αεροπορικές και σιδηροδρομικές κρατήσεις μέσω των φορητών συσκευών τους, συμπεριλαμβανομένων των iPhoneκαι Android, διασφαλίζοντας αποδοτικότητα και συνέπεια υπηρεσιών των ταξιδιωτών εν κινήσει.