ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η πρώτη χρονιά συνεργασίας ΟΛΗ-Costa Crociere


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρας Costa Crociere ολοκλήρωσαν την Παρασκευή 26-10-2012 την πρώτη χρονιά μιας επιτυχημένης από κάθε άποψη συνεργασίας στον τομέα του homeporting.


Η συνεργασία αυτή, η οποία θα συνεχιστεί και το 2013, έβαλε ξανά, μετά από 3 χρόνια, το λιμάνι του Ηρακλείου στο χάρτη των λιμανιών εκκίνησης κρουαζιέρας. Το λιμάνι του Ηρακλείου, που είναι το μοναδικό ελληνικό λιμάνι, εκτός από τον Πειραιά  που χρησιμοποιείται ως λιμάνι αφετηρίας-ολοκλήρωσης κρουαζιέρας  αξιοποιεί αυτή την συνεργασία ως διαβατήριο για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του home-porting στην Κρήτη.


Στα πλαίσια της εκκίνησης, του τελευταίου (για το homeporting της Costa) δρομολογίου κρουαζιέρας, για το 2012, από το Ηράκλειο, η Διοίκηση της Ο.Λ.Η. Α.Ε. οργάνωσε την Παρασκευή 26-10-2012,εντός του πλοίου, λιτή τελετή αποχαιρετισμού, προκειμένου να ευχαριστήσει την εταιρεία, τους συνεργάτες, το προσωπικό της, καθώς και το σύνολο των επισκεπτών που προτίμησαν την πόλη και το λιμάνι της για να ξεκινήσουν και να τελειώσουν την κρουαζιέρα τους.